Tinder Select ar det hemliga ”elitlagret” i Tinder endast pro medlemmar

Le “site web avec gars strict” acces complet ce monnaie. AttractiveWorld evite…
11. junija, 2023
Match befinner si var absoluta favorit bland duktig dejtingsidor. Det befinner si en mycket…
11. junija, 2023

Tinder Select ar det hemliga ”elitlagret” i Tinder endast pro medlemmar

Tinder Select ar det hemliga ”elitlagret” i Tinder endast pro medlemmar

Tinder Valj

Rykten har snurrat omkring den har inbjudningsfunktionen pa plattformen darefter den kom ut 2017. Allt som all som inte ar med i Tinder Select med trygghet vet ar att anvandargranssnittet inneha ett blatt tema snarare an ett orange, det finns manga fran kandisinglar kungen den, och att du ej kan inforskaffa dig in; du tvingas bli inbjuden, antingen pa rak arm av Tinder eller av en befintlig Select-medlem.

Tinder guld

Tinder Gold ar grymt spartanskt. Fastan att Tinder kastar ett bokstavligt berg av ord kungen alla som forsoker granska skillnaden mellan Gold och Plus, finns det enbart tva skillnader. For det forsta, om du inneha Tinder Gold, berattar appen att folk inneha svepat riktig gallande dig. Det andra ar att med Gold kan du fortiga din alder och position for andra anvandare ifall du vill. Den andra funktionen ar inte vard mycket; den forsta funktionen ar vard mycket, ifall du ar en man.

Varfor ar det vardefullt att klara av redogora att folk inneha svepat domstol kungen dig? Frank. Ifall du ar kvinna ar det mojligtvis inte speciellt vardefullt pro dig alls, for med all rimlighet inneha ofta fler manniskor swipat riktig pa dig an vad du eventuellt skulle kunna svepa domstol pa dig sjalv, jatte- mindre har prat med och/eller dejtat. Men pro man fungerar siffrorna Sydafrikanska kvinnor personals tvartom. Tillika attraktiva hanar med fantastiska bilder och fantastiska profiler har blott en brakdel av de svep som en kvinna i motsvarighet situation far. En man kan tillbringa bokstavligen timmar gallande Tinder med att svepa at hoger, i onskan ifall att nog en eller tva av personerna han inneha svepat kungen kommer att bidra retur.

Med Tinder Gold kan hanar som inte vill investera par timmar ifall dagen i swipe city enkom fatta av och bevilja kvinnorna skapa allt. Nar nagon minsann sveper hoger pa en Tinder Gold-prenumerant far den prenumeranten ett meddelande. Med Tinder Gold kan en man blott bevilja appen bli underkand ljudlos gallande telefonen, och nar han far ett napp kan han skrida och se ifall han belonar intresset. Den potentiella tidsbesparingen ar enorm.

Hur man anvander Tinder Gold effektivt

Har ar nyckeln, hemligheten bortom framsteg, den impopulara men sanningsenliga uppenbarelsen: nar det kommer till att lite matchningar pa Tinder spelar det ingen roll vilken prenumerationsniva du har, det spelar ingen roll hur flera Super Likes och Boosts du anvander , det spelar ingen roll hur smart du ar kungen att chatta online, det spelar ingen roll hur rik eller rolig eller snygg eller vacker du ar i verkligheten. Enkom tvenne don spelar roll: hur bra dina bilder ar och hur bra din profil ar. Det ar de enda tva uppgifterna som alla som ser gallande dig kungen Tinder inneha medel till. De kan ej se dig i verkligheten. De vet inte att du raddar kattungar gallande helgerna (ifall du ej sag det i din profil). De vet ej att killen kungen din bild inte ar din pojkvan, han ar din bror. De vet inte att du ar en fantastisk dansare, eller en prisbelont poet, eller den basta Fortnite-spelaren i universum.

Ingen av den informationen ar RELEVANT, ehuru ingen fran den finns i din profil och inte ett dyft av den visas i dina bilder. Dina bilder. Din profil. Det ar allt. Det ar allting du inneha. Det ar allt de ser. Det ar det du tvungen fokusera gallande.

Att begagna Tinder Gold effektivt kraver samma tva don som att forbruka Tinder Basic effektivt: en valskriven, informativ, intressant biografi i din profil och de basta bilderna du kan atnjuta. Inte selfies, ej bilder gallande dig i en folkmassa, ej bilder kungen ett sarkastiskt meme. Bra bilder som visar dig i ditt basta lyse.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

klasično telesno masažo, anticelulitno masažo, elektrostimulacijo, limfno drenažo, body wrapping, čokoladno razvajanje.