Nar du har matchat med nagon, meddelar Tinder dig med deras anvandarnamn och ett futtig fotografi

Step-by-step Help guide to Convincing Him/her You’re also Not Vulnerable
8. junija, 2023
Cuddling partners bringing selfie drawing inventory illustration
8. junija, 2023

Nar du har matchat med nagon, meddelar Tinder dig med deras anvandarnamn och ett futtig fotografi

Nar du har matchat med nagon, meddelar Tinder dig med deras anvandarnamn och ett futtig fotografi

Chatta med matchningar

Du kan sedan trycka pa fotografiet pro att se laka deras profil eller trycka kungen X eller bock pro att godkanna eller forkasta dem.

Forut att chatta med din match, kompression gallande konversations ikonen i det ovre hogra hornet gallande huvudskarmen. Ifall du ej ser den arme ikonen sveper du nedat fran toppen av skarmen.

Du bor kika en upprakning over matchningar du inneha gjort. Forut att se en matchs profil igen, trycker du helt enkelt kungen deras foto i listan. Nar du gott ar i konversation med nagon kommer dina meddelanden att visas i en trakig bubbla och deras kommer att kika vita ut.

Starta ett effektivt samtal

Antrada med att prata nagot mer an viktig hyperlänk “hej” eller “tja”. Undvik att borja med en kritik. Komplimanger kan vara bra, men de ar for kopiost nar du forst borjar instruera uppfatta nagon. Prov istallet att stalla fragor. Fraga hur deras dag varenda, undra hur motet de varje gallande tidigare gick, undran baksida av underben de gjorde den helgen.

Varenda rolig och lekfull i dina samtal. Om du ser att din match inneha ett hag, hobby eller nagot annat du tycker ar lustigt, skamta om det. Lekfulla ploj ar ett bra satt att inlara uppleva manniskor och flirta utan att hoppa in for djup och forut fort.

Anvand ej nagra cheesy raggningsrepliker! Du nog har sett nagra fran dessa gallande sociala medier eller tv-program och tycker att de ar roliga, men de flesta kvinnor tycker att de ar trakiga eller storig. Du vill besta rask och lite din match att flina, inte ge brist gallande sjalvfortroende eller kreativitet.

Stall en flexibel forfragan. Det enklaste sattet att starta en pratstund med nagon ny ar att stalla en be om nagot, sa inkludera en. Skraddarsy den efter deras intressen eller deras sysselsattning, eller till och med en av deras bilder.

Hall konversationen latt och rolig i borjan. Ifall nagons profil inneha fangat ditt oga, var inte harig pro att bracka isen med ett charmigt besked. I varsta fall kommer de ej att respondera och du kommer inte att ma bra av det – men du kommer atminstone att vara medveten om var du star!

Varenda ej radd for att vara exklusiv och avvikande! Du kommer inte att sla kvar all men om du kan ringa nagra manniskor att skratta kommer de absolut att komma ihag ditt namn nasta gang de ser det komma upp i deras Tinder-matchnings genomstromning!

Schemalagg ett datum for dejt

Som du kan forestalla dig ar en Tinder-dejt mer an att enbart inlara uppfatta nagon. Det ar en stor fraktion fran dejting processen som kan vara ganska stressande och kuslig. Men det enda sattet att folja ovan denna radsla ar att bara skapa det.

Det basta sattet att gora detta kan jobba kontraintuitivt: schemalagg bara en epok forut att mota och ga kungen en dejt med din match. Det betyder att se till att bada ar tillgangliga samtidigt, men det ar battre an att tacka nopp till en potentiell dejt i och med du ar harig forut att motas honom eller henne. Faktum ar att nar du val borjar schemalagga datum, kommer du att lokalisera det lattare att ej avboka ehuru du kommer att bli sa motiverad av mojligheten att rentav skrida ut!

Anvand betalt Tinder-medlemskap pro fler matchningar

Tanken gallande att bekosta pro en dejtingapp kan ljuda underlig, men det finns massa konsument som utfor det. Enligt dejting- och relationsbloggen SwipeHelper betalar 22 procent fran Tinder-anvandarna for appen.

Om du betalar for Tinder Plus eller Tinder Gold kan du svepa at hoger sa manga ganger du vill. Det finns ingen barriar forut hur otaliga profiler du kan gilla om du inte inneha slut gallande narliggande profiler att svepa pa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

klasično telesno masažo, anticelulitno masažo, elektrostimulacijo, limfno drenažo, body wrapping, čokoladno razvajanje.